Versenyeredmények 2018/2019

Sümegi Anna, iskolánk 6.a osztályos tanulója decemberben vette át az Országos Úszószövetség díját a 2017/2018. tanév diákolimpiai bajnokaként.

Eredményei közt kemelkedő volt a Schwechatban megrendezett nemzetközi versenyen elért 3 arany és 3 ezüst érem. Gratulálunk!

 

 

MENTÜNK, LÁTTUNK, GYŐZTÜNK!

Benkős győzelem az Amerika Napon!

Orbán Réka, 9. b osztályos tanuló beszámolója:

„Szerintem mindannyiunk nevében beszélek, amikor azt mondom, az America Day nevet viselő angolversenyen élmény volt ott lenni! A versenyt a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban rendezték meg 2018. november 6-án. A megmérettetésben több református középiskola diákjai vettek részt. A versenyen érdekes kérdéseket kaptunk az amerikai kultúráról, földrajzról és a vietnámi háborút, valamint a hippikorszakot bemutató 1979-es Hair c. filmről. A verseny előtt meg kellett néznünk a filmet, és készítenünk kellett egy filmet reklámozó digitális plakátot. Lelkes készülésünket és a belefektetett rengeteg munkánkat végül siker koronázta, mindkét 4 fős csapatunk a dobogó legfelső fokára állhatott. Reméljük, a továbbiakban is hasonló eredménnyel képviselhetjük iskolánkat”.

 

Versenyzők: Sári Petra (9.b), Juhász Dániel (9.a), Tamás Zsófia (9.b), Gulyás Dorottya (9.a), Orbán Réka (9.b), Szentgyörgyi Endre (9.b), Kiss Norbert (9.a) és Keresztes Dániel (9.a)

 

Felkészítő tanár: Tóthné Bakonyi Nikolett

 

 

Balogh Dorka 7.m osztályos tanuló  meséje letölthető innen.

Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium