Versenyeredmények 2018/2019

 A Bolyai Természettudományi Csapatverseny észak-pesti, körzeti fordulójában a 3.m csapata 1. helyezést ért el. Fábián Eszter, Lénárt Nóra, Sonnleitner Zsófia, Nadrai Patrik. 

 

A Bolyai Matematika Csapatverseny észak-pesti,  körzeti fordulójában a 3.m csapata 4. helyezést ért el. Sonnleitner Zsófia, Horváth Kende, Nadrai Patrik, Molnár Lehel. Felkészítő ped.: Embersics Éva

A 14. MatekGuru Kárpát - medencei Matematika Csapatverseny területi fordulóján a 4. helyen végzett és a döntőbe jutott a 7. m csapata.

Hegedűs Kata Sára, Magyar Milla, Szerb Mátyás Tóbiás, Sánta Balázs

A 7. m osztály csapata országos 4. helyezést ért el  a Mátyás  király-emlékversenyen. 

A csapat tagjai: Balogh Dorka, Hegedűs Kata, Stefanou Zoé, Varga Virág.

 

Sümegi Anna, iskolánk 6.a osztályos tanulója decemberben vette át az Országos Úszószövetség díját a 2017/2018. tanév diákolimpiai bajnokaként.

Eredményei közt kemelkedő volt a Schwechatban megrendezett nemzetközi versenyen elért 3 arany és 3 ezüst érem. Gratulálunk!

 

 

MENTÜNK, LÁTTUNK, GYŐZTÜNK!

Benkős győzelem az Amerika Napon!

Orbán Réka, 9. b osztályos tanuló beszámolója:

„Szerintem mindannyiunk nevében beszélek, amikor azt mondom, az America Day nevet viselő angolversenyen élmény volt ott lenni! A versenyt a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban rendezték meg 2018. november 6-án. A megmérettetésben több református középiskola diákjai vettek részt. A versenyen érdekes kérdéseket kaptunk az amerikai kultúráról, földrajzról és a vietnámi háborút, valamint a hippikorszakot bemutató 1979-es Hair c. filmről. A verseny előtt meg kellett néznünk a filmet, és készítenünk kellett egy filmet reklámozó digitális plakátot. Lelkes készülésünket és a belefektetett rengeteg munkánkat végül siker koronázta, mindkét 4 fős csapatunk a dobogó legfelső fokára állhatott. Reméljük, a továbbiakban is hasonló eredménnyel képviselhetjük iskolánkat”.

 

Versenyzők: Sári Petra (9.b), Juhász Dániel (9.a), Tamás Zsófia (9.b), Gulyás Dorottya (9.a), Orbán Réka (9.b), Szentgyörgyi Endre (9.b), Kiss Norbert (9.a) és Keresztes Dániel (9.a)

 

Felkészítő tanár: Tóthné Bakonyi Nikolett

 

 

Balogh Dorka 7.m osztályos tanuló  meséje letölthető innen.

Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium