Fontos!

A szóbeli beosztást véglegesítettük, a nagyszámú jelentkező miatt sajnos ezután már nem áll módunkban módosítani a felvételi időpontokat!

Az eddig beérkezett időpont módosítási kérelmek miatt a szóbeli beosztás egyes esetekben változhatott, ezért mindenkit arra kérünk, hogy ellenőrizze a honlapon az időpontokat.

Szíves megértésüket köszönjük.

A szóbeli felvételi beszélgetés beosztása

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A beérkezett eredmények alapján döntöttünk a szóbeli felvételire való behívásról. Azokat a diákokat hívjuk be felvételi beszélgetésre, akik a központi írásbelin elértek legalább 45 pontot. Akik nem találják a nevüket a táblázatban, azokat az eredményük miatt nem tudjuk felvenni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szóbeli vizsga időpontját a ezen a linken keresztül elérhető táblázatokban a diák oktatási azonosítója alapján tudják kikeresni. Az oldalon a CTRL+F billentyűkombináció beütésével tudnak keresni.

Kérjük, hogy az időpont mellett jegyezzék fel a bizottság(ok) számát és a vizsgaterem helyét is.

A nyelvi (NYEK), illetve a matematika-digitális kultúra tagozatra jelentkező diákok figyelmébe: külön bizottságban mérjük az angolt, illetve a digitális kultúrát. Ebből kifolyólag több bizottságban is meg kell jelenni, így értelemszerűen egy vizsgázó OM azonosítója több bizottságban is megjelenik.

A felvételi beszélgetés szempontjai és témakörei elérhetők a honlapon.

Kérésünk, hogy a vizsgázó a kijelölt időpont előtt negyedórával, az alkalomhoz illő ruhában jelenjen meg a gimnázium aulájában, ahonnan diáksegítők kísérik a felvételizőket. A diákot kísérő felnőtteknek a várakozás az aulában lehetséges. A vizsgázó hozza magával a személyi azonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány/személyi igazolvány/, útlevél).

Sikeres vizsgát és eredményes felvételit kívánunk!

Áldás, békesség!

2024.03.01.