Az iskolai csoportos utazás esetében minden utazás-szervezési feladat az iskolára hárul. A csoportokért az utazás ideje alatt a kísérőtanár felelős, majd a megérkezéstől a hazaindulásig a nyelviskola vállalja a 24 órás felelősséget. Ha ezen idő alatt bármi baj történne, természetesen a kísérőtanár ott lesz, hogy segíthessen. Ugyanakkor a nyelvtanulás hatékonysága érdekében a kísérőtanár sem a napi programban, sem a különprogramokban nem kap szerepet.

Az iskolai csoportos utazással kapcsolatban a következő lépések várnak Önökre:

1.) A téli szünetben a diákok csinálják végig az online felkészítőt a Chrome böngészőben itt:

https://indd.adobe.com/view/203e845f-4ee0-429e-9ee5-e4edc60359f7

2.) Január 10. után (Szabó Réka tanárnő szólni fog, hogy pontosan mikor) el kell végezni a regisztrációt MINÉL HAMARABB.

3.) Február végén – március elején (Szabó Réka tanárnő szólni fog, hogy pontosan mikor) az iskolában személyesen alá kell írni a Nyilatkozatot (szülő(k) a gyermek(ek)kel együtt, később szervezendő kisebb csoportokban)

A fenti lépéseket, és az összes további lépést nagyon alaposan és részletesen megtalálják az alábbi linkről letölthető Kézikönyvben (melynek 17-28 oldala NEM vonatkozik Önökre).

https://www.knyp.hu/uploads/felhasznaloi_kezikonyv_knyp_resztvevoi_felulet.pdf

Az alábbi linken pedig a lap alján megtalálható minden aláírandó dokumentum mintája:

https://www.knyp.hu/hu/knyp/a-programrol/intezmenyek/csoportos-nyelviskolai-palyazat

Addig is kérem, készítsék fel gyermeküket arra, hogy ez a lehetőség nem nyaralás, hanem nyelvtanulás, igen kedvező, és ráadásul ingyenes körülmények között, amit kár lenne elpazarolni.