GÓLYATÁBOR 2020/21

Helyszín: SION HEGYE REFORMÁTUS KONFERENCIA KÖZPONT, 2022 TAHITÓTFALU

 Időpont: 2020.08.27-2020.08.29

 Ár: 20.000Ft/fő (Az utazás feltétele az összeg megfizetése és a kitöltött gólyatábor jelentkezési lap leadása, ami itt letölthető; 2020.06.30-ig.)

  • indulás:
  • Benkő Iskolából, bérelt busszal
  • 2020.08.27, 14h-kor
  • Gyülekező az iskola előtt 13:30-tól.
  • visszaérkezés:
  • 2020.08.29-én 15:30-kor
  • Benkő Iskolába, bérelt busszal

 Úti csomag, szabályok és infók:

-Lehet hozni bőröndöt is, hátizsákot is, buszon elfér.

– Kényelmes, szabadidős ruházatot hozzanak. Rossz idő esetére esőkabátot, meleg ruhát, váltócipőt.

– Legyen kulacs, vagy újra tölthető vizespalack.

– Erősen ajánlott a kullancs és szúnyogriasztó spray. Augusztus közepén mindig van szúnyogirtás, emberekre nem veszélyes szúnyoggyérítés, de azért a Dunakanyarról van szó.

– Fürdőszoba közös folyosó végén, külön fiúk-lányoknak, jó ötlet a benti papucs, tisztálkodási eszközök, törülközőt hozzanak, ágyneműt nem kell hozni, azt adnak.

– Étkezés napi 3x, ebből meleg ebéd. Első étkezés csütörtökön a vacsora, utolsó étkezés szombaton az ebéd.

– Ha előre jelezzük, gluténmentes és laktózérzékeny étkezést tudnak biztosítani, glutén-mentes kenyeret azonban nem. Hűtő van. Igényeket jelezzék az osztályfőnököknek.

– Fontos! Egészségügyi gondot, allergiát, érzékenységet, állandó szedést igénylő gyógyszereket, jelezzék beiratkozáskor, illetve osztályfőnöknek is, valamint azt is, hogy szükség esetén mi a teendő: milyen gyógyszert kell beadni (gyógyszer legyen nála).

– Telefont, társasjátékot, hangszert lehet hozni, de ezekért felelősséget az iskola és dolgozói nem vállalnak.

– Alkoholfogyasztás, dohányzás természetesen tiltott. Aki ezt megszegi, azt az osztályfőnökök azonnali hatállyal hazavitetik a hozzátartozóval.

– Programok: csapatépítő játékok, sorversenyek, labdajátékok, kis csoportos beszélgetések, áhítat, közös ének-tanulás, éneklés, tábortűz, esti filmvetítés.