Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Áldás, békesség!

Intézményünkben a felvételi beszélgetéssel lezárult a felvételi eljárás.

Információk az ideiglenes felvételi jegyzékről

A középfokú felvételi eljárás rendelete alapján az ideiglenes felvételi rangsor nyilvánosságra hozatalának határideje: 2024. március 22.

A tagozatonként (01-02-03) elkészített jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzéke alább megtekinthető. A jegyzéken minden jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel. Az oldalon a CTRL+F billentyűkombináció beütésével tudnak keresni.

Az OM szám mellett látható a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredménye. A sorrend automatikusan alakult ki, az összesített eredmények alapján.  Az utolsó táblázatban ,E’ (elutasított) szerepel azokban az esetekben, ha a jelentkezőt nem hívtuk be szóbelire, vagy behívtuk, de nem jelent meg.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az eredményekből a felvételt tekintve biztos következtetés nem vonható le, hiszen nem tudhatjuk, hogy az ide jelentkező diákok mely más intézményeket jelöltek meg az adatlapjukon. Ne feledjék, hogy mindenki több iskolába jelentkezik, vagyis a hátrébb állóknak is van esélyük előbbre kerülni, amennyiben egy diák, aki a mi sorrendünkben előrébb áll, inkább egy másik iskolát jelöl meg előrébb.

Ebből következik, hogy mi senkinek az esélyeit nem tudjuk sem megerősíteni, sem megcáfolni. Adatvédelmi okokból felvilágosítást telefonon amúgy sem tudunk adni!

Ezért kérjük, ezzel kapcsolatban ne keressék iskolánkat, mert nem fogunk tudni segíteni.

Módosítás

Az ideiglenes felvételi jegyzék ismeretében Önöknek lehetőségük van arra, hogy korábbi jelentkezésüket módosítsák. A jelentkezési sorrend módosításának határideje a módosító adatlapok kitöltésével lehetséges.

A módosítás ideje 2024. április 8-10.

Az Adatlapot az általános iskolában kell módosítani.

A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:

Az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása. Ez esetben elég az Adatlapot kitölteni újra, a középiskolával ezt nem szükséges közölni.

Az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tagozat megjelölése. A matematika-digitális kultúra tagozatra (03-as kód) utólagos felvételre nálunk csak pót-szóbelivel van lehetőség, kizárólag egyeztetés után.

Információk az egyeztetett (végleges) felvételi jegyzékről

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ideiglenes felvételi jegyzék még nem alkalmas a felvétel vagy elutasítás megállapítására. A végső felvételi sorrend legkésőbb 2024. április 26-ig kerül nyilvánosságra.

Fontos tudni, hogy a végső felvételi sorrendbe az iskolának semmilyen beleszólása nincs, azt a győri központban egy számítógépes program alakítja ki, az egyes jelentkezők által első-második-stb. helyen megjelölt intézmények, az elért pontszámok és egyéb automatikus paraméterek alapján.

A felvételről vagy elutasításról szóló határozatot 2024. május 2-ig kapják meg a jelentkezők és az általános iskolák.

Amennyiben a jelentkezésekkel, ill. a felvételivel kapcsolatosan kérdés merül fel, tájékoztatást az iskolatitkar@benkorefi.hu e-mail címen kaphatnak.

Sok sikert kívánunk!

Bp. 2024. március 21.

Ideiglenes felvételi jegyzék: