Tisztelt Szülők!

Nehéz napok vannak mögöttünk. A teljes tantestület, a diákság és Önök, mi mindannyian igyekeztünk alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Túl vagyunk az első szakaszon, és elvileg elindult az oktatás. Nagyon fontos az Önök visszacsatolása azzal kapcsolatban, hogy miként működik az iskolánk által kialakított rendszer.  Számos szülőtől kaptunk pozitív visszajelzést, melyekből néhányat név nélkül ide bemásolok. Köszönjük szépen a sok kedves szót, bátorítást és segítséget. Vigyázzanak egymásra!

Áldáskívánással,

Madarász Levente

igazgató

1.

……

Magam és az osztály nevében szeretném megköszönni Nektek,hogy a …. számára biztosítjátok a tanítást/tanulást.

Természetesen tudom,hogy nem egy osztályért teszitek és azt is, hogy a tantestület minden pedagógusa részt vesz ebben az úttörő munkában.

Az én lányom nagyon élvezi,l elkes és meglepő módon nagyon  önálló. Bizunk abban,hogy ez így is marad.

Az biztos,hogy a gyerekek most mintha nagyobb biztonságban éreznék magukat. Hiszen az iskola az Ö munkahelyük,az életük szerves része.Az állandoság szerves része az iskolai munka.

Áldás és őszinte köszönet minden Benkős pedagógusnak!

Vigyázzatok magatokra!

Szeretettel:

……..

2.

……….

Szeretném megköszönni a naprakész tájékoztatásokat; hogy a sok bizonytalanság mellett az iskola részéről folyamatosan kapjuk az előkészületekről és a már elvégzett dolgokról szóló információkat. Szülőként nagy biztonságot ad, hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy készek gyerekeinket más – vsz. sokkal több felkészülést igénylő – módon is tanítani, hogy nem fognak teljesen lemaradni az anyaggal, és hogy értelmesen tölthetik itthon is a napjaikat.
Köszönjük a sok időt és energiát, amit ezeknek a lehetőségeknek a kidolgozására, véghezvitelére áldoznak!
Örülünk, hogy jó kezekre bíztuk gyerekeinket!
Isten áldja mindannyiójuk életét; adjon sok erőt és egészséget!

Egy hálás szülő 🙂
………

3.
………

A családunk és a lányunk nevében szeretném megköszönni a gyors tájékoztatásukat, türelmüket és rugalmasságukat az elmúlt napok felgyorsult eseményei miatt. Hálásak vagyunk a tanári karért, munkájukért! Munkájára további áldást kívánunk!

……………….

4.

Nálunk minden rendben………….. is kapott egy laptopot, hogy rendesen tudjon tanulni. ….. a 8A minden tantárgy fennt van. Sikerült a bejelentkezés.

………  még csak 1 tantárgy van fent. A természetismeret kódot kaptuk csak meg. Addig amíg ez nem áll be, addig haladunk órarend szerint egy kicsit tovább.

Köszönjük a gyors átállást és a rendszeres tájékoztatást.

Vigyázzon Magára.

……….

5.

Nagyon szépen köszönünk mindent! Hihetetlen, hogy egyetlen hétvége alatt képesek voltak mindezt megvalósítani, egy teljesen új tanítási rendre átállni! Csak gratulálni tudok, és megköszönni!

Egy kis visszajelzés:
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy  ………..    laptopját nemrég tettük teljesen rendbe, így minden program rendelkezésére áll a digitális tanuláshoz.
Egyelőre azt látom, hogy jól boldogul a leckékkel, kapcsolatokkal. Folyamatosan kapjuk az infókat az iskolától, az osztályfőnöktől, a tanároktól, hihetetlen ez az összefogás.
Azt hiszem a mai korosztálynak ez a fajta tanulás annyira nem idegen, hisz amúgy is bújják az internetet napi szinten, így legalább most hasznosan teszik azt 🙂

Nem tudom későbbiekben Önök esetleg tervezik-e olyan interaktív felület használatát ahol videóban jelen lehet az osztály a képernyőn és a tanár is, de szerény véleményem szerint hasznos lenne az arcokat is bevonni a napi rutinba ha csak egy egy pár perc idejére is.  Ma lesz az első online felelete ………….. online magyarból 🙂 várom nagyon hogy sikerül:)

Tegnapi napon hip-hop táncedzés volt online a lányomnak a Zoom alkalmazás segítségével, ahol a tanárt és a táncos társakat is lehetett látni a képernyőn és egy valódi virtuális edzést tudtak tartani az edző irányításával. Jó volt nézni, hogy hogyan figyel, kommunikál, ott volt teljesen a csoporttal, és bár fizikailag otthon az udvaron tette mindezt mégis együtt volt a csapattársaival, ami kicsit kimozdította az egyedüllétből, kikapcsolta, mintha nem is otthon lett volna 🙂

Kívánok mindenkinek türelmet és kitartást ebben a nagyon nagy fegyelmet igénylő nehéz időszakban.

Áldás Békesség!

………